Real Madrid l-a vândut pe Diego Llorente la Real Sociedad pentru şase milioane de euro

Real Madrid l-a vândut pe fundaşul central Diego Llorente la Real Sociedad, în schimbul sumei de şase milioane de euro. Llorente este primul jucător cedat de Real Madrid în această vară.

160 afișări
Imaginea articolului Real Madrid l-a vândut pe Diego Llorente la Real Sociedad pentru şase milioane de euro

Real Madrid l-a vândut pe Diego Llorente la Real Sociedad pentru şase milioane de euro

Diego Llorente a semnat un contract valabil pe cinci sezoane cu Real Sociedad, a anunţat gruparea bască, luni seară, pe site-ul oficial. În vârstă de 23 de ani, Llorente este la bază fundaş central, însă poate să evolueze şi fundaş dreapta, dar şi mijlocaş la închidere.

"Am auzit doar lucruri bune despre San Sebastian. Sunt fericit că un club precum Real Sociedad a fost interesat de mine. Real Sociedad are o reputaţie bună, atât în Spania, cât şi în Europa", a declarat jucătorul, conform site-ului noii sale echipe.

În stagiunea precedentă, fundaşul a fost împrumutat de Real Madrid la Malaga, sezon în care a jucat 25 de meciuri în La Liga şi a marcat două goluri.

Crescut la juniorii clubului Real Madrid, Diego Llorente a jucat doar trei meciuri pentru echipa de seniori a formaţiei de pe Santiago Bernabeu. În trecut, a mai fost împrumutat la Rayo Vallecano.

La nivel internaţional, Diego Llorente are o selecţie la prima reprezentativă a Spaniei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici