Real Madrid poate câştiga trei milioane de euro după finala Ligii Campionilor

Real Madrid va câştiga trei milioane de euro de pe urma finalei Ligii Campionilor, în care nu joacă, dacă Internazionale Milano, unde evoluează fostul jucător al formaţiei spaniole, Wesley Sneijder, câştigă principala competiţie europeană intercluburi, informează publicaţia As.

40 afișări
Imaginea articolului Real Madrid poate câştiga trei milioane de euro după finala Ligii Campionilor

Real Madrid poate câştiga trei milioane de euro după finala Ligii Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vara trecută, Real Madrid l-a transferat pe Sneijder pentru 15 milioane de euro, incluzând o clauză în contract prin care italienii vor plăti încă trei milioane de euro dacă Sneijder devine campion al Europei.

"Real Madrid s-a gândit deja cum va folosi aceste trei milioane. Pentru a-l avea pe tehnicianul Jose Mourinho, madrilenii vor trebui să plătească opt milioane de euro, astfel că cele trei pentru Sneijder vor rămâne la Inter şi Real va plăti încă alte cinci grupării prezidate de Massimo Moratti", scrie As.

În schimb, dacă Bayern Munchen va câştiga Liga Campionilor, Real Madrid nu va câştiga nimic, deoarece Arjen Robben a fost transferat la germani pentru 25 de milioane de euro, fără alte clauze.

Finala Ligii Campionilor, între Bayern Munchen şi Internazionale Milano, are loc, sâmbătă, de la oa 21.45, pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid şi va fi arbitrată de englezul Howard Webb.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici