Real Madrid, prima echipă care înscrie 1.000 de goluri în cupele europene

Atacantul Karim Benzema a reuşit în partida cu FC Basel, scor 5-1, contând pentru prima etapă a Ligii Campionilor, golul cu numărul 1.000 al echipei Real Madrid în cupele europene, informează marca.com.

162 afișări
Imaginea articolului Real Madrid, prima echipă care înscrie 1.000 de goluri în cupele europene

Benzema înscrie golul 1.000 al echipei Real Madrid în cupele europene (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Real a înscris 826 de goluri în Cupa Campionilor Europeni/Liga Campionilor, 57 în Cupa Cupelor, 111 în Cupa UEFA şi 6 în Supercupa Europei.

Golul 1.000 a fost marcat de Benzema în minutul 79 al partidei de pe Santiago Bernabeu, francezul stabilind scorul final. Celelalte reuşite le-au aprţinut lui Suchy (autogol), Bale, Cristiano Ronaldo şi James Rodriguez, în timp ce pentru FC Basel a înscris Gonzalez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici