Real Madrid ratează şansa de a trece în fruntea clasamentului în La Liga, după 2-2 cu Sevilla

  • Real Madrid - Sevilla s-a încheiat 2-2, duminică seara, într-un meci contând pentru etapa a 35-a din La Liga.
  • Cu o victorie, Real Madrid ar fi trecut pe prima poziţie a clasamentului în campionatul din Spania, cu 3 etape înainte de finalul sezonului.
131 afișări
Imaginea articolului Real Madrid ratează şansa de a trece în fruntea clasamentului în La Liga, după 2-2 cu Sevilla

Marco Asensio, Real Madrid Sursa foto: Facebook

Real Madrid a deschis scorul, în minutul 12, însă golul marcat de Benzema a fost anulat pe motiv de offside, după consultarea sistemului VAR.

Primul gol al meciului a fost reuşit de Sevilla, prin Fernando, care a marcat în minutul 22.

Assensio a egalat, după pauză, în minutul 67, din pasa lui Kroos. Rakitic a ripostat imediat şi a înscris pentru Sevilla, peste numai 11 minute.

Madrilenii au egalat în al 4-lea minut suplimentar al meciului, prin Toni Kroos, cu un şut din afara careului, deviat cu noroc de Eden Hazard.

Real Madrid a urcat pe locul 2, cu 75 de puncte, la egalitate cu Barcelona, care ocupă locul 3. Atletico Madrid ocupă prima poziţie, cu 77 de puncte.

Sevilla rămâne pe locul 4, cu 71 de puncte.

DECLARAŢII DUPĂ MECI:

Croatul Luka Modrici, mijlocaş la Real venit de la Tottenham: ”Am pierdut două puncte. Am făcut tot ce am putut, ca să câştigăm acest meci. Ne-am creat multe ocazii, în repriza a doua, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. Ne aşteaptă trei etape”.

Croatul Ivan Rakitic, mijlocaş la Sevilla, fost star la Barcelona: ”Real a fost mai aproape să câştige. Noi am fost mai buni în prima repriză, ei - în a doua. A fost o mare partidă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici