Real Madrid şi Chelsea Londra au remizat în prima manşă a semifinalelor Ligi Campionilor

Real Madrid – Chelsea Londra s-a încheiat 1-1 (1-1), marţi seara în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Soarta calificării în finală va fi decisă peste o săptămână la Londra.

309 afișări
Imaginea articolului Real Madrid şi Chelsea Londra au remizat în prima manşă a semifinalelor Ligi Campionilor

Real Madrid şi Chelsea Londra au remizat în prima manşă a semifinalelor Ligi Campionilor

Thomas Tuchel a rămas neînvins în întâlnirile directe cu Zidane, francezul nereuşit niciodată să îl învingă pe omologul său german, aceştia înregistrând 4 rezultate de egalitate şi o victorie în dreptul lui Tuchel.

Chelsea a început mult mai bine, fiind agresivă din primele minute. Timo Werner a ratat prima mare ocazie a meciului, în minutul 10, şutul său din 6 metri fiind respins de Thibaut Courtois.

Dominarea lui Chelsea s-a concretizat în minutul 16, când Christian Pulisic a preluat o minge trimisă în adâncime, a driblat în careu şi a şutat în vinclul porţii lui Courtois (0-1).

În ciuda ploii torenţiale, s-a jucat tehnic şi Real Madrid a replicat în minutul 23 cu un şut în bară, marca Benzema, care 6 minute mai târziu a izbutit să egaleze cu o execuţie pretenţioasă în faţa porţii adverse (1-1, min. 29). A fost cel de al 71-lea gol al francezului în Liga Campionilor, gol cu care l-a egalat pe Raul Gonzales şi a urcat pe locul 4 în topul all time.

Repriza secundă a fost una radical diferită faţă de prima, lipsită de faze de poartă consistente, scorul rămânând neschimbat.

Returul se joacă săptămâna viitoare, la Londra, pe Stamford Bridge.

Prima manşă a celei de a doua semifinale se joacă miercuri, de la ora 22.00, între Paris Saint Germain şi Manchester City, la Paris, pe Stade de France.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici