Real Madrid şi Manchester City au remizat în meciul tur al semifinalei Ligii Campionilor

Vinicius Junior şi Kevin de Bruyne au marcat cele două goluri ale remizei, 1-1 (1-0) dintre Real Madrid şi Manchester United, din primul tur al semifinalei Ligii Campionilor, jucat pe Stadio Santiago Bernabeu, din Madrid.

814 afișări
Imaginea articolului Real Madrid şi Manchester City au remizat în meciul tur al semifinalei Ligii Campionilor

Sursa foto: MediafaxFoto

Gazdele au deschis scorul puţin după prima jumătate de oră de joc, Vinicius Jr învingându-l pe Ederson cu un şut puternic de la 18 metri, văzut târziu de portarul brazilian.

Cu câteva minute înainte, la cealaltă poartă, Courtois a scos cu o robinsonadă de efect o minge şutată pe jos, aproape de bara din dreapta, trimis de Rodri.

Cei 63.485 de spectatori au fost reduşi la tăcere în minutul 67, de şutul surprinzător, din prima, al lui De Bruyne, care a trimis foarte puternic în poarta lui Courtois.

Real Madrid a dominat teritorial finalul de meci, iar Ederson a avut şi el o intervenţie de efect la şutul bun al lui Tchouameni, din minutul 90.

S-a încheiat 1-1, returul urmând a fi jucat miercurea viitoare, pe Etihad Stadium, din Manchester.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici