Record doborât de Cristiano Ronaldo la naţională. A marcat golul 100 pentru Portugalia

  • Portugalia – Suedia s-a terminat 2-0.
  • Ronaldo a marcat primul său gol la naţionala Portugaliei la EURO 2004 contra Greciei.
  • Ronaldo a marcat în total 739 de goluri în 1017 meciuri.
1200 afișări
Imaginea articolului Record doborât de Cristiano Ronaldo la naţională. A marcat golul 100 pentru Portugalia

Profimedia

La 35 de ani, Cristiano Ronaldo a marcat pentru a suta oară pentru Portugalia. Atacantul lui Juventus a înscris cu o execuţie din lovitură liberă  în meciul din Liga Naţiunilor cu Suedia. Tot Ronaldo a marcat şi golul doi al lusitanilor.

A fost primul meci al lui Ronaldo după mai bine de o lună. Ultima dată jucase cu Juventus împotriva lui Lyon în Champions League. Şi atunci a marcat tot o „dublă”. 

Cu aceste reuşite, el a devenit primul fotbalist european cu peste 100 de goluri pentru naţionala ţării sale. Recordul absolut este deţinut de iranianul Ali Daei, care s-a retras din activitate în 2007, după ce a înscris 109 goluri pentru echipa naţională

Ronaldo a ajuns la 101 goluri în 165 de selecţii pentru Portugalia.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici