Red Bull Salzburg e „Cu inima în Viena”. Înaintea meciului cu Bayern München se va ţine un minut de reculegere în memoria victimelor atacului terorist

  • Red Bull Salzburg – Bayern München se joacă de la ora 22:00
  • Înaintea meciului se va ţine un minut de reculegere în memoria victimelor atacurilor de la Viena
  • Campioana Austriei a transmis un mesaj de solidaritate pe reţelele de socializare
90 afișări
Imaginea articolului Red Bull Salzburg e „Cu inima în Viena”. Înaintea meciului cu Bayern München se va ţine un minut de reculegere în memoria victimelor atacului terorist

După atacul terorist de la Viena, va avea loc un minut de reculegere înainte de meciul din Liga Campionilor de la FC Bayern München. Campioana Austriei de va purta poartă şi o panglică de doliu în memoria victimelor.

Deocamdată, nu au fost luate măsuri de securitate sporite în jurul stadionului. Poliţia din Salzburg a anunţat, printre altele, că va avea o prezenţă sporită în locuri publice, centre de trafic şi în oraşul vechi din Salzburg.

Red Bull Salzburg a transmis şi un mesaj de solidaritate pentru victimele atacului. „Cu inima în Viena” au scris austriecii pe reţelele de socializare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici