Rednic: Ar fi păcat ca dupa victoria frumoasă cu Steaua să nu continuăm la fel

Tehnicianul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, sâmbătă, că ar fi păcat ca formaţia sa să nu continue la fel, după succesul obţinut în meciul disputat în etapa a XVII-a a Ligii I, cu Steaua, scor 3-1.

146 afișări
Imaginea articolului Rednic: Ar fi păcat ca dupa victoria frumoasă cu Steaua să nu continuăm la fel

Rednic: Ar fi păcat ca dupa victoria frumoasă cu Steaua să nu continuăm la fel (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

"Nu ţin cu nimeni la meciul dintre Astra şi Steaua. Vreau să văd Astra pentru că jucăm cu ei în Cupă şi nu mai am timp să-i văd apoi. Ar fi bun un egal să nu se supere nimeni. Pentru noi orice meci e important, mai ales după frumoasă victorie cu Steaua. Mă bucur că nu avem absenţi, în afară de Palici care e suspendat, toţi jucătorii sunt apţi. Şi ăsta e un lucru bun pentru noi. Ne respectăm adversarul. Îl respect pe Gigi Mulţescu, este un antrenor bun, care ştie să pregătească meciurile cu adversari cu nume mari. Mulţescu are experienţă, ştie tot, vede tot de aia mi-e teamă. Dar poate şi eu o să-i pregătesc ceva să-l surprind. Oricum trebuie tratat cu mare seriozitate acest meci. Starea terenului nu ne-a permis să ne antrenăm, am făcut doar pe sintetic şi băieţii simt dureri musculare. E un meci foarte important. Jucăm în deplasare, dar de fapt jucăm acasă, şi ăsta e un avantaj pentru noi. Vom sta în vestiarul nostru, le mulţumesc celor de la Voluntari că au înţeles. Totuşi noi le-am oferit terenul pentru joc. Pe bani, dar şi noi plătim. Ambele plătim.
Noi îi respectăm pe cei de la Voluntari, şi eu au nevoie de puncte şi noi, ţinând cont de obiectivul de a ne califica în play-off. Vrem că din iarnă să pregătim mai bine play-off-ul. Ar fi păcat că după victoria frumoasă cu Steaua să nu continuăm tot cu o victorie", a spus Rednic.

Mircea Rednic a menţionat că nu a mai discutat din vară cu Mihai Răduţ. "Eu am discutat cu Mihai Răduţ şi poate să o confirme. Au fost discuţii şi din vina noastră Mihai Răduţ nu a ajuns la noi. El a fost foarte deschis. Am mai ţinut legătura cu părinţii lui, dar cu Mihai eu nu am mai vorbit din vară. Nu ştiu cine l-a sunat, dar eu nu l-am sunat", a adăugat antrenorul echipei Dinamo.

Partida FC Voluntari - Dinamo, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, se va disputa luni, cu începere de la ora 20.30, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici