„Regele” Hagi, mesaj de condoleanţe la moartea „Regelui” fotbalului, Pelé

Gheorghe Hagi, considerat „Regele” fotbalului românesc a transmis un mesaj de condoleanţe la moartea celui mai mare fotbalist din lume, Pelé. Un geniu a plecat dintre noi, a spus Hagi.

286 afișări
Imaginea articolului „Regele” Hagi, mesaj de condoleanţe la moartea „Regelui” fotbalului, Pelé

Mesajul a fost transmis pe reţelele de socializare.

„Încă o veste tragică, după ce Maradona a plecat dintre noi acum 2 ani. Toate gândurile mele merg spre familia lui Pele, către toţi cei apropiaţi lui, dar şi către toţi iubitorii fotbalului care suferă în aceste momente. Un geniu a plecat astăzi dintre noi... Sunt mândru că am avut ocazia să joc în meciul amical dintre Brazilia şi World Stars, la aniversarea de 50 de ani a lui Pele, în 1990. Odihneşte-te în pace, Pele!”, a scris Hagi pe Facebook.

Numeroşi fotbalişti celebri, lideri de instituţii şi politicieni de rang înalt au transmis mesaje după moartea celebrului Pelé. Messi, Ronaldo, Mbappé, Infantino şi Macron sunt printre cei care au transmis primele mesaje pe reţelele de socializare.

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut ca Pelé, a murit joi la vârsta de 82 de ani. El este considerat regele brazilian al fotbalului, după ce a câştigat un număr record de trei Cupe Mondiale. De asemenea, este considerat a fi cel mai mare jucător din toate timpurile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici