Reghecampf a debutat cu victorie la Al Hilal într-un meci oficial

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a debutat cu o victorie într-un meci oficial la noua sa echipă Al Hilal, care s-a impus, vineri, cu scorul de 4-1, în întâlnirea cu Al Orubah, din campionatul Arabiei Saudite.

179 afișări
Imaginea articolului Reghecampf a debutat cu victorie la Al Hilal într-un meci oficial

Reghecampf a debutat cu victorie la Al Hilal într-un meci oficial (Imagine: Marius Dobrescu/Mediafax Foto)

De asemenea, la Al Hilal a jucat şi fostul stelist Mihai Pintilii, integralist în acest meci.

Pentru Al Hilal au marcat Al Faraj '39, Neves '44, '89 şi Al Shamrani '73, în timp ce pentru Al Orubah a înscris Al Anazi '70.

Laurenţiu Reghecampf a fost numit în luna mai în funcţia de antrenor al formaţiei Al Hilal, el semnând un contract pe două sezoane.

Reghecampf a antrenat echipa Steaua în ultimele două sezoane, reuşind să câştige cu gruparea stelistă două titluri de campioană a României.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici