Reghecampf, atac la persoană la adresa lui Emil Boc: E mic atât la propriu, cât şi la figurat

Laurenţiu Reghecampf a folosit o parte din conferinţa de presă ţinută înainte de derbyul cu Dinamo pentru a-i răspunde lui Emil Boc, primarul Clujului care a reacţionat la o declaraţie anterioară dată de antrenorul de la Steaua pe tema mutării amicalului cu Spania pe Cluj Arena.

6378 afișări
Imaginea articolului Reghecampf, atac la persoană la adresa lui Emil Boc: E mic atât la propriu, cât şi la figurat

Reghecampf, atac la persoană la adresa lui Emil Boc: E mic atât la propriu, cât şi la figurat (Imagine: Razvan Lupica / Mediafax Foto)

"Referitor la comentariile făcute de domnul Emil Boc, cred că nu a înţeles mesajul meu pentru că e mic atât la propriu, cât şi la figurat. Cred că ar trebui să se uite în ograda dânsului, a lăsat o echipă de tradiţie să dispară, iar pe gazonul de la Cluj nu cred că pot să pască nici vitele. În momentul în care facem nişte declaraţii, nu le facem să jignim pe cineva, ne spunem doar părerea", a declarat Reghecampf.

Joi, la o zi după ce Reghecampf afirmase că disputarea amicalului naţionalei cu Spania la Cluj este o pată pentru România, Emil Boc a replicat, la Napoca FM: "Ar trebui să fie mândri că există un stadion precum Cluj Arena în România. Afirmaţiile lui Reghecampf sunt o pată pe obrazul său şi cred că ar trebui să se uite în propria ogradă înainte să facă alte declaraţii".

Gazonul de pe Cluj Arena a fost schimbat în cursul acestei săptămâni. Directorul bazei, Radu Raţiu, a asigurat că suprafaţa de joc va arăta impecabil la meciul cu Spania, programat pe 27 martie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici