Reghecampf: "Cel mai important eveniment a fost eliberarea lui Mihai Stoica, nu conta miza meciului"

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a declarat, luni, după victoria din deplasare împotriva Concordiei Chiajna, scor 2-0, că cel mai important eveniment al zilei a fost eliberarea lui Mihai Stoica.

458 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: "Cel mai important eveniment a fost eliberarea lui Mihai Stoica, nu conta miza meciului"

Reghecampf: "Cel mai important eveniment a fost eliberarea lui Mihai Stoica, nu conta miza meciului"

"Cred că cel mai important eveniment de astăzi a fost eliberarea lui Mihai Stoica. Nu mai conta absolut nimic, nici măcar miza meciului. Mihai Stoica a aşteptat aproape doi ani să ajungă din nou în cabină şi să vadă jucătorii. E o bucurie foarte mare, ne dorim să reintre în ritmul normal pentru că aveam nevoie de el. Era normal ca jucătorii să îi dedice golul sau victoria. Mă bucură victoria, însă mai avem de rezolvat lucruri, nu mi-a plăcut. Sincer, am început binişor, dar apoi am lăsat-o mai moale. Eu nu sunt de acord cu relaxarea, o echipă mare trebuie să joace până la sfârşit şi să marcheze mult mai mult pentru că ocazii am avut destule.

TITLURILE ZILEI

În mare, toţi au încercat să joace, toţi au alergat, toţi au muncit. Dar trebuie mult mai multă responsabilitate, mai ales în faţa porţii, circulaţia nu a fost cea pe care o aşteptam de la echipă. Cred eu că este normal, este primul meci după cantonamente, avem timp să ne mai pregătim până la următorul meci. Nu cred că Paul Papp trebuia să ia cartonaş, trebuia să fie mai atent, e păcat pentru că îl scoate din ritm suspendarea. Mă gândesc să ne câştigăm fiecare partidă, nu mă interesează decât ca Steaua să fie pe primul loc atunci când se termină play-off-ul. O să se rezolve şi problema cu fanii, cea cu stadionul, o să vedeţi. Încet-încet se vor rezolva toate problemele.", a spus Reghecampf, la Digi Sport.

Jucătorii Stelei au avut pregătit mesajul "Bine ai revenit acasă", inscripţionat pe un tricou, pentru Mihai Stoica, eliberat condiţionat, luni. După marcarea primului gol al Stelei, Varela s-a îndreptat spre banca de rezerve şi a ridicat tricoul cu mesajul respectiv.

"Este începutul pe care ni l-am dorit. Am venit aici să câştigăm, am făcut o primă repriză bună, în a doua, am scăzut ritmul. Este bine că plecăm victorioşi. Toată suflarea stelistă este bucuroasă pentru că a ieşit Mihai Stoica, ne bucurăm pentru că a venit alături de noi. Aveam mesajul pregătit pentru Mihai Stoica, cine marca, îl arăta. Cu siguranţă, Steaua este şi mai puternică. Am făcut transferuri bune. Noi, mijlocaşii, încercăm să-i facem ocazii lui Marica, el a jucat bine, şi-a creat ocazii, dar nu a venit golul. Nu ştiu ce se va întâmpla cu galeria, sperăm să revină alături de noi", a declarat Nicuşor Stanciu, la Digi Sport.

La debutul în tricoul Stelei, într-un meci oficial, Ciprian Marica a solicitat un penalty, în finalul partidei de la Chiajna. "Sunt bucuros că am debutat, că sunt sănătos, că am câştigat cele trei puncte. Puteam să ne facem meciul mai uşor, dar totuşi am marcat în debutul partidei, pe un teren pe care nu suntem acomodaţi. Mă bucur în primul rând pentru victoria echipei, clar că mi-aş fi dorit să marchez la debut. Dar poate marchez în meciurile următoare, nu-mi fac probleme. Noi ne dorim foarte mult ca suporterii Stelei să vină alături de noi, să ne susţină. De obicei nu comentez arbitrajul, dar cred că a fost penalty la acea fază în care mi-a fost prins piciorul în spate (n.r. - intrarea lui Tincu din minutul 82, când Marica a rămas întins pe gazon, acuzând dureri). Sunt sănătos şi asta mă bucură", a afirmat Marica, la Digi Sport.

Ştefan Bărboianu a regretat lejeritatea cu care echipa sa a tratat unele faze în timpul meciului cu Steaua. "Într-o echipă, nu-şi reproşează numai apărarea sau mijlocul, când se greşeşte. Ştiam că sunt puternici la fazele fixe, le-am dat elan, din păcate, a fost foarte greu să revenim. Ştiam că dacă îi lăsăm să joace, ne vor pune probleme, am încercat să facem pressing. Cred că fotbalul românesc a crescut calitativ, prin transferurile din această iarnă: Marica, Gebhart, Obodo... Încercăm să scoatem maximum din cele două meciuri rămase până la play-out. Cu Dinamo, ştiu că ne aşteaptă un meci la fel de bun ca partida cu Steaua, însă trebuie să facem orice să nu pierdem. Dacă vom câştiga, va fi şi mai bine pentru noi. Din păcate, nu voi juca din cauza cumulului de cartonaşe galbene", a spus Bărboianu, la Digi Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici