Reghecampf: Cu siguranţă vom face un meci bun în Germania, cu Schalke

Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat sâmbătă seara, după meciul cu Săgeata Năvodari, scor 5-0, că elevii săi sunt "în grafic" şi cu siguranţă vor avea o prestaţie bună în prima partidă din grupa E a Ligii Europa, cu Schalke 04.

259 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Cu siguranţă vom face un meci bun în Germania, cu Schalke

Laurentiu Reghecampf (Imagine: CodrinrPrisecaru/Mediafax Foto)

"Pentru noi este foarte important să începem bine. Îmi doresc foarte mult să câştigăm cele trei puncte. Sper ca experienţa europeană să se vadă miercuri seară. Nu mă tem, ştiu ce ne aşteaptă în Germania şi cu siguranţă vom face un meci bun", a spus Reghecampf.

El s-a declarat foarte mulţumit de victoria cu Săgeata Năvodari: "Încă trei puncte. Un meci foarte bun. Suntem în grafic, chiar dacă avem două meciuri mai puţin suntem pe locul 2. Sunt foarte mulţumit. În ommentul de faţă Steaua nu are nevoie de ajutorul nimănui".

Formaţia Steaua a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (3-0), echipa Săgeata Năvodari, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Piovaccari '4, Prepeliţă '20, Cristea '41 şi Kapetanos '72 (penalti), '82.

Steaua va juca primul meci din grupa E a Ligii Campionilor, miercuri, în deplasare, cu Schalke 04. Cele două echipe se vor mai întâlni în data de 26 noiembrie, în Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici