Reghecampf, după finala Ligii Campionilor Asiei: Al Hilal a fost echipa mai bună

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a declarat, sâmbătă, că Al Hilal a fost echipa mai bună în întâlnirea cu australienii de la Sydney Wanderers, scor 0-0, în manşa secundă a finalei Ligii Campionilor Asiei, rezultat în urma căruia formaţia saudită nu a reuşit să câştige trofeul.

180 afișări
Imaginea articolului Reghecampf, după finala Ligii Campionilor Asiei: Al Hilal a fost echipa mai bună

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: marius Dobrescu/Mediafax Foto)

"Am avut ghinion, am avut multe ocazii şi am fost echipa mai bună. Cred că băieţii au făcut treabă bună, sunt foarte mândru să fiu antrenorul lor. Dacă pierzi pentru că ai jucat slab, trebuie să feliciţi echipa adversă. Dar când joci cum am jucat, te simţi foarte rău", a declarat Reghecampf, conform presei saudite.

Formaţia saudită Al Hilal, antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi la care evoluează Mihai Pintilii, a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu australienii de la Sydney Wanderers, în manşa secundă a finalei Ligii Campionilor Asiei, nereuşind să câştige trofeul.

Al Hilal a pierdut finala din cauza eşecului din prima manşă a finalei, scor 0-1.

În partida de sâmbătă, Mihai Pintilii a fost integralist.

La finalul jocului, au avut loc incidente în care au fost implicaţi mai mulţi jucători şi oficiali.

Sydney Wanderers, înfiinţată în urmă cu doi ani, a devenit prima echipă australiană câştigătoare a Ligii Campionilor Asiei.

Laurenţiu Reghecampf se află la conducerea tehnică a echipei Al Hilal din data de 26 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici