Reghecampf: Guilherme pleacă, Tade, Tahar, Breeveld şi Alcenat trebuie să îşi găsească echipe

Tehnicianul formaţiei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi, că fundaşul brazilian Guilherme şi-a găsit un nou angajament şi va pleca la noul său club, iar jucătorii Gregory Tade, Aymen Tahar, Nicandro Breeveld şi Jean Sony Alcenat vor trebui să îşi găsească echipe.

929 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Guilherme pleacă, Tade, Tahar, Breeveld şi Alcenat trebuie să îşi găsească echipe

Reghecampf: Guilherme pleacă, Tade, Tahar, Breeveld şi Alcenat trebuie să îşi găsească echipe (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Guilherme a intrat în ultimele şase luni de contract, şi-a găsit o nouă înţelegere şi va merge la noul său club. Tade, Tahar, Breeveld şi Alcenat nu vor face deplasarea cu noi în cantonament. Nu mă mai bazez pe ei. Sunt jucători care trebuie să îşi găsească echipe, se vor antrena în continuare la echipa noastră, dar noi sperăm ca în cel mai scurt timp să se rezolve şi situaţia lor", a spus Reghecampf la Digi Sport.

Laurenţiu Reghecampf a vorbit şi despre eventualele achiziţii ale Stelei, el precizând că gruparea bucureşteană negociază, dar încă nu a semnat, cu Constantin Budescu de la Astra şi cu Ciprian Marica. "Deocamdată sunt discuţii, lucrurile se pot schimba de la oră la oră. Deocamdată nu am semnat nici cu Budescu, nici cu Marica. Deocamdată nu pot spune nici da, nici nu. (...) Noi trebuie să ne acoperim aceste posturi până pe 10 ianuarie, când plecăm în cantonament. Nu există niciun deadline. Pentru a face un asemenea deal ai nevoie de timp, răbdare, deci sunt jucători pe care vom încerca să îi aducem. Dacă vom putea, bine, dacă nu, asta este. Ne vom orienta spre alţi jucători. Noi avem foarte mulţi jucători pe listă şi nu stăm să discutăm numai cu doi jucători", a explicat tehnicianul.

El a mai menţionat că Thaer Bawab (CSU Craiova) este un jucător bun, pe care îl cunoaşte foarte bine: "Este un jucător bun, un jucător pe care îl cunosc foarte bine. Vom vedea. În funcţie de jucătorii de care avem nevoie vom încarca să aducem jucători buni din campionatul României".

Reghecampf a subliniat că în cel mai scurt timp la FC Steaua vor fi acoperite posturile care trebuie acoperite. "Eu cred că avem un lot foarte bun, avem nevoie să aducem jucători în anumite posturi, trebuie acoperite anumite posturi. O să vedeţi, în cel mai scurt timp o să rezolvăm toate aceste probleme. Avem şi foarte mulţi juniiori în lot, ne vom hotărî după primul antrenament care dintre ei vor rămâne în continuare la echipă. În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi jucători de perspectivă, care nu vor intra în planurile mele pentru următoarele şase luni vom încerca să le găsim echipe pentru ca ei să poată juca să aibă cât mai multe meciuri. Ne concentrăm să acoperim posturile importante, după care pe perioada cantonamentelor încercăm să aducem jucători unde vom mai avea nevoie. Depinde şi ce se va întâmpla în cantonamente, de jucătorii pe care îi avem la dispoziţie. Ştiţi foarte bine, Varela a suferit o operaţie, e bine, e în perioada de recuperare, Alex Chipciu, Filip la fel, a fost şi el accidentat, Kharja revine şi el şi intră în programul echipei. Vom vedea în funcţie de ce jucători vom mai avea nevoie vor încerca să mai aducem jucători. Vrem să pregătim echipa şi pentru vară, pentru ceea ce vrem să realizăm", a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

La 23 decembrie, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, declara că nu îi mai vrea la echipă pe Alcenat, Tahar, Guilherme şi Tade: "Le-am spus lui Reghe şi lui Argăseală ca să ştie: Alcenat, Tahar, Guilherme şi Tade nu au ce să caute în cantonament. Să rămână aici, în Bucureşti, să se antreneze cu un om, dar nu au de ce să mai facă pregătirea cu echipa. La Steaua, se face selecţie naturală, nu faci faţă presiunii, «la revedere». Glumind vă spun aşa, le dau şi 100.000 de euro să plece".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici