Reghecampf: Nu există echipă în România care să poată pună probleme Stelei, cu atât mai puţin Dinamo

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că în momentul de faţă nu există în România o echipă care să poată pună probleme Stelei, cu atât mai puţin adversara din etapa a patra a Ligii I, Dinamo.

187 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Nu există echipă în România care să poată pună probleme Stelei, cu atât mai puţin Dinamo

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

"Ne dorim foarte mult să câştigăm meciul, iar acest lucru se va întâmpla. Le promit eu fanilor care iubesc Steaua, iar celorlalţi profesionişti din fotbalul românesc le transmit un singur lucru: Steaua este o echipă foarte puternică, nu foloseşte niciun fel de vitamine, substanţe interzise, ci doar antrenamente. Îmi doresc foarte mult să ne respectăm, să nu ne jignim. Respect ce înseamnă Dinamo, dar când văd astfel de declaraţii îmi dau seama că nu am cu cine să discut. Sunt oameni prea mici, când văd declaraţiile antrenorului sau patronului. Vor fi 40.000 de oameni la meci, doar dacă vor fi 25.000 de stelişti. Probabil că vor fi 40.000 de dinamovişti doar dacă ţin mâinile sus. Este un meci special, dar vom câştiga doar trei puncte. Nu există echipă în România în momentul de faţă care să poată pună probleme Stelei, cu atât mai puţin Dinamo. Anul trecut am dorit doi jucători de la Dinamo, pe Nica şi Alexe, şi acum au ajuns în Serie A. Înseamnă că ne pricepem", a spus Reghecampf.

Antrenorul Stelei a precizat că fostul jucător dinamovist Adrian Cristea face parte din lotul pentru meciul de duminică. "Adrian Cristea este în lotul de 18 pentru jocul de mâine şi vom vedea dacă va juca. Probabil că va fi înjurat, dar sper să fie ovaţionat de fanii Stelei atunci când va marca împotriva lui Dinamo", a adăugat Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf consideră că Steaua nu a avut ghinion la tragerea la sorţi a play-off-ului Ligii Campionilor, în urma căreia s-a stabilit că va întâlni echipa poloneză Legia Varşovia. "Steaua nu a avut ghinion la tragerea la sorţi, întâlnim doar una din cele cinci echipe calificate în play-off. Toate au valoare. E foarte important că jucăm împotriva campioanei Poloniei, o echipă bună, cu stadion frumos şi cu spectatori. Consider că ambele echipe au şanse egale. Nu ne facem probleme, vom încerca să câştigăm cele două meciuri", a afirmat tehnicianul.

Reghecampf a menţionat că toate echipele româneşti din play-off-ul Ligii Europa au şanse. "Nimeni nu dădea vreo şansă Pandurilor sau Petrolului. Mă bucur pentru naşul şi finul meu, unul la Petrolul, altul la Pandurii", a adăugat el.

Antrenorul a mai spus că jucătorii Stelei se vor prezenta, luni, la reunirea echipei naţionale: "Ne-am pus de acord, ei se vor prezenta la reunirea naţionalei luni, la 12.00 - 12.30, după ce vor termina programul de recuperare. Ne dorim să nu mai avem probleme pe viitor".

Derbiul Dinamo-Steaua, din cadrul etapei a IV-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21.30, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici