Reghecampf: Păcat că nu am marcat mai multe goluri, ne-am jucat cu ocaziile

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat joi seară, după calificarea în finala Cupei României, că ar fi vrut ca Steaua să înscrie mai multe goluri în returul cu Dinamo, terminat la egalitate, scor 1-1, şi a subliniat că în prezent este o diferenţă foarte mare între cele două echipe.

87 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Păcat că nu am marcat mai multe goluri, ne-am jucat cu ocaziile

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Alexandru Raita/ Mediafax Foto)

"Aşa cum ne-am aşteptat, echipa a făcut un meci bun şi am reuşit să ajungem în finală. Păcat că nu am marcat mult mai multe goluri, pentru că ne-am creat multe ocazii, ne-am jucat cu ele. Felicit cele două galerii, care au făcut un spectacol incredibil, în special pe cea a Stelei. Nu trebuia să primim acel gol, trebuia să fim mult mai serioşi la finalizare. Este o diferenţă foarte mare între Steaua şi Dinamo în momentul de faţă. Nu trebuie să supere pe nimeni, nu este o aroganţă, este adevăr. Cei de la Dinamo au jucat foarte bine, au încercat să pună presiune, să câştige duelurile unu la unu, dar după cum spuneam e o diferenţă", a afirmat Reghecampf.

El a precizat că îşi doreşte victorii în toate meciurile până la finalul sezonului: "Trebuie să câştigăm toate meciurile până la finalul campionatului, pentru că obiectivul este câştigarea titlului".

Reghecampf a mai spus că vineri va fi prezent, împreună cu jucătorii Stelei, la înmormântarea asistentului medical Mitică Neagu, care a încetat din viaţă în noaptea de marţi spre miercuri. Mitică Neagu a lucrat 34 de ani la Steaua.

Formaţia Steaua a terminat la egalitate, joi seară, pe Arena Naţională, scor 1-1 (1-0), cu echipa Dinamo, în manşa secundă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana, şi s-a calificat în finala competiţiei cu scorul general de 6-3.

În tur, la 27 martie, Steaua s-a impus cu scorul de 5-2.

Pe Arena Naţională, golurile au fost marcate de Matei '86 pentru Dinamo şi Tănase '22 pentru Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici