Regim semideschis pentru Uli Hoeness, începând de vineri

Fostul preşedinte al clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, condamnat pentru evaziune fiscală, îşi va executa restul pedepsei în regim semideschis, au anunţat autorităţile germane.

95 afișări
Imaginea articolului Regim semideschis pentru Uli Hoeness, începând de vineri

Regim semideschis pentru Uli Hoeness, începând de vineri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare pentru că nu a declarat fiscului german importante sume de bani obţinute în Elveţia, Hoeness, care va împlini luni 63 de ani, a fost încarcerat la 2 iunie la Landsberg, în Bavaria.

Hoeness a beneficiat până acum de două permisii, prima de Crăciun, în perioada 24-26 decembrie, şi a doua de Revelion.

Legislaţia germană permite solicitarea eliberării condiţionate la jumătatea pedepsei, ceea ce înseamnă că Uli Hoeness ar putea fi eliberat la începutul anului 2016.

Hoeness a demisionat de la Bayern Munchen după ce a fost condamnat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici