Remiză între Astra Giurgiu şi CS Universitatea Craiova, scor 2-2, în Liga 1

Formaţia Astra Giurgiu a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a 17-a a Ligii 1.

436 afișări
Imaginea articolului Remiză între Astra Giurgiu şi CS Universitatea Craiova, scor 2-2, în Liga 1

Remiză între Astra Giurgiu şi CS Universitatea Craiova, scor 2-2, în Liga 1

Au marcat: Alexandru Ioniţă 8', Alexandru Dandea 79' / Gustavo 5'-penalty, 48'.

Din minutul 73, gazdele au evoluat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Plamen Iliev, după ce portarul bulgar l-a lovit cu piciorul pe Spahija.

În clasament, CS Universitatea Craiova se menţine pe locul 3, cu 33 de puncte, la un punct de CFR Cluj, care se află pe locul secund, şi la două puncte de liderul FCSB. Primele două clasate nu au jucat, însă, în această etapă.

Astra ocupă locul 6, ultimul care asigură prezenţa în play-off, cu 25 de puncte.

Astra: Iliev - Belu-Iordache, Erico, Polczak, Radunovic (Butean 51') - Mrzljak (Moise 64'), Dandea - Ioniţă, Marquinhos (D. Lazar 74'), Balaure - Le Tallec. Antrenor: Edward Iordănescu.

Craiova: Calancea - Popov (Datkovic 77'), Spahija (Burlacu 81'), Ferreira - Martic, Mateiu, Screciu, Bancu - Gustavo (M. Roman 85'), Băluţă, Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia.

Cartonaşe galbene: Polczak 4', Dandea 46', Ioniţă 68'/Spahija 73', Datkovic 90+5'.

Cartonaş roşu: Plamen Iliev 73'.

Arbitri: Marcel Bîrsan (centru); Mircea Mihail Grigoriu, Mircea Orbuleţ (asistenţi); Dragoş Istrate (rezervă).

Observatori: Alexandru Deaconu (CCA), Mircea Călin (LPF).

Stadion: Marin Anastasovici, Giurgiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici