Remiză între echipele pregătite de Rednic şi Boloni, în campionatul Belgiei: Mouscron - Antwerp 2-2

Echipa Royal Mouscron, antrenată de Mircea Rednic, a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată duminică seara, pe teren propriu, în compania formaţiei lui Ladislau Boloni, Royal Antwerp, în etapa a 13-a a campionatului Belgiei.

94 afișări
Imaginea articolului Remiză între echipele pregătite de Rednic şi Boloni, în campionatul Belgiei: Mouscron - Antwerp 2-2

Remiză între echipele pregătite de Rednic şi Boloni, în campionatul Belgiei: Mouscron - Antwerp 2-2

Nathan De Medina a deschis scorul pentru Mouscron, în minutul 10, şi tot el a salvat un punct pentru echipa lui Rednic, cu un gol marcat în al doilea minut din prelungirile reprizei a doua. Oaspeţii reuşiseră să întoarcă scorul în repriza a doua, prin golurile marcate de Joaquin Ardaiz, în minutul 70, şi Matheus, în minutul 78.

La gazde, mijlocaşul Dorin Rotariu a fost titular şi a evoluat până în minutul 57, când i-a lăsat locul nigerianului Taiwo Awoniyi.

După 13 etape, Antwerp ocupă locul 5, cu 20 de puncte, în timp ce Mouscron este clasată pe 7, cu 19 puncte.

Pentru formaţia pregătită de Mircea Rednic urmează partida cu Waasland-Beveren, programată sâmbătă, 4 noiembrie, de la 21:30, în deplasare. O zi mai târziu, de la 15:30, echipa lui Boloni, Antwerp, va primi vizita celor de la Charleroi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici