Remiză pentru FC Vaslui în meciul cu Lazio Roma, scor 0-0, în Liga Europa

Echipa FC Vaslui a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, joi, la Piatra Neamţ, în compania formaţiei italiene Lazio Roma, în etapa a cincea a grupei D a Ligii Europa, elevii lui Viorel Hizo păstrând şanse pentru calificarea în 16-imile competiţiei.

547 afișări
Imaginea articolului Remiză pentru FC Vaslui în meciul cu Lazio Roma, scor 0-0, în Liga Europa

FC VASLUI - LAZIO ROMA (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Papp, Farkas, Milisavljevici - Buhăescu (Jovanovici '58), Pavlovici, Gladstone (Zmeu '71), Sânmărtean - Adailton, Temwanjera (Yero Bello '90). Antrenor: Viorel Hizo.

Lazio Roma: Marchetti - Konko (Kozak '88), Biava, Diakite, Şt. Radu - Cana - Gonzalez, Hernanes, Lulici (Sculli '59) - Klose, Cisse (Rocchi '71). Antrenor: Eduardo Reja.

Cartonaşe galbene: Temwanjera '9, Papp '22, Gladstone '32, Jovanovici '85 / Hernanes '28, Şt. Radu '65

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Serbia, avându-l la centru pe Milorad Mazic, ajutat la cele două linii de Milovan Ristic şi Igor Radojcic, arbitru de rezervă fiind Milenko Vukadinovic. Asistenţii suplimentari au fost Bosko Jovanetic şi Vlado Glodjovic.

Fundaşul Ştefan Radu a fost căpitanul echipei Lazio la acest meci.

La meciul disputat la Piatra Neamţ au asistat aproximativ 10.000 de spectatori. Formaţia italiană a fost susţinută de 150 de suporteri.

În prima repriză, galeria echipei FC Vaslui, formată din aproximativ 5.000 de persoane, a afişat un banner uriaş cu următorul mesaj: "Ca plăieşii din cetatea neamului am luptat şi suntem mândri de tot ce am realizat". Fanii au mai afişat un banner cu mesajul: "1 decembrie 1918 - o zi mare pentru întreaga ţară / 1 decembrie 2011 ziua ce ne va duce în primăvară".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici