Remiză pentru Galatasaray în campionatul Turciei, scor 0-0 cu Karabukspor. Hagi: Sunt o parte a insuccesului, dar nu sunt doar eu vinovat

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi şi la care evoluează Bogdan Stancu, a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, cu echipa Karabukspor, în etapa a XXIV-a a campionatului Turciei.

26 afișări
Imaginea articolului Remiză pentru Galatasaray în campionatul Turciei, scor 0-0 cu Karabukspor. Hagi: Sunt o parte a insuccesului, dar nu sunt doar eu vinovat

Remiză pentru Galatasaray în campionatul Turciei, scor 0-0 cu Karabukspor (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Stancu a evoluat până în minutul 72, când a fost schimbat cu Pino.

Portarul Robinson Zapata şi mijlocaşul Juan Culio au fost integralişti la echipa antrenată de Hagi.

La Karabukspor, Florin Cernat a fost titular şi a evoluat până în minutul 55.

Tehnicianului echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă, după remiza cu Karabukspor, scor 0-0, că el reprezintă o parte a insuccesului grupării din Istanbul, dar vina nu îi aparţine în totalitate, informează ajansspor.com.

"Bineînţeles că m-a întristat faptul că suporterii mi-au cerut demisia. Dar fanii nu trebuie să uite că eu sunt ultimul venit la Galatasaray. Nu am venit într-un moment în care totul mergea bine. Nu am stricat eu ceva ce mergea bine. Am venit cu scopul de a reuşi ceva cu echipa. Evident că sunt responsabil pentru rezultatele înregistrate de când am venit. Sunt o parte a insuccesului. Dar vina nu este a mea sută la sută", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a precizat că echipa sa îşi doreşte să învingă, dar are probleme în atac. "Din păcate ne aflăm într-o situaţie dificilă. Echipa intră pe teren cu dorinţă, acest lucru se vede. Dar nu reuşim să facem nimic pe ultimii 30 de metri, nu putem face nimic când ne apropiem de poartă. Am mai spus şi înainte, dacă mă aflu în situaţia de a nu mai avea importanţă la Galatasaray, să ne aşezăm la masă să discutăm. Oricum în această situaţie trebuie să se găsească o soluţie. Trebuie să se analizeze. Pentru mine cea mai importantă este Galatasaray", a adăugat tehnicianul.

Hagi a menţionat că nu se aştepta ca Galatasaray să ajungă în această situaţie: "Când am semnat contractul aveam planuri şi intenţii frumoase. Însă dacă este cineva care nu mă vrea, să vină să mi-o spună în faţă. Şi vom discuta împreună. Dar să nu uităm că sunt ultimul venit la Galatasaray. Să nu uităm asta. Este adevărat şi că nu am reuşit, însă mă consider responsabil doar pentrul ultimele patru luni".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici