Remiză pentru Reghecampf în campionatul Emiratelor: Al Wahda - Al Ahli Dubai 0-0

Al Wahda, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a încheiat la egalitate, vineri, pe teren propriu, scor 0-0, meciul susţinut în compania echipei Al Ahli Dubai, în etapa a 17-a a campionatului Emiratelor Arabe Unite.

95 afișări
Imaginea articolului Remiză pentru Reghecampf în campionatul Emiratelor: Al Wahda - Al Ahli Dubai 0-0

Remiză pentru Reghecampf în campionatul Emiratelor: Al Wahda - Al Ahli Dubai 0-0

În urma acestei remize, echipa lui Reghecampf a ratat revenirea pe primul loc în campionat. Al Wahda are 37 de puncte, cu unul mai puţin decât liderul Al Ain, care are şi un meci mai puţin disputat. Al Ahli Dubai ocupă locul 6, cu 21 de puncte.

Pentru Al Wahda urmează derby-ul cu Al Ain, programat joi, 1 martie, de la 18:15, în deplasare. În etapa viitoare, Al Ahli va primi vizita campioanei Al Jazira, pe 28 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici