Restricţiile impuse la maratonul de la Tokyo, din cauza epidemiei de coronavirus

  • La Maratonul de la Tokyo vor participa doar sportivii de elită şi cei în scaun cu rotile
  • Amatorii nu vor putea alerga în cadrul competiţiei
  • Cauza măsurilor impuse este epidemia de coronavirus
542 afișări
Imaginea articolului Restricţiile impuse la maratonul de la Tokyo, din cauza epidemiei de coronavirus

sursa FOTO: Profimedia

„Fundaţia Maratonului de la Tokyo se pregăteşte pentru ediţia din acest an a evenimentului (ce va avea loc pe 1 martie - n.r.) şi implementează măsuri preventive de securitate. Dat fiind că în Tokyo au fost confirmate 19 cazuri de coronavirus, evenimentul nu va avea amploarea aşteptată”, au anunţat organizatorii, într-un comunicat de presă postat pe site-ul fundaţiei.

Conform sursei citate, la eveniment vor putea participa doar alergătorii de elită şi pe cei în scaune cu rotile, nu şi amatorii, ca în ceilalţi ani. La cursă ar fi trebuit să participe peste 38.000 de alergători.

La nivel mondial au fost înregistrate 71.204 cazuri de infecţie cu noul tip de coronavirus. Din numărul total al deceselor, 1.766 au fost înregistrate în China continentală, unul în Hong Kong, unul în Filipine, unul în Japonia şi unul în Franţa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici