Retragerea Serenei Williams de la Roland Garros generează o teorie a conspiraţiei. S-a speriat americanca de rusoaica Maria Şarapova?

Moderatoarea emisiunii "Game, Schett şi Mats" de la Eursport, Barbara Schett, a deschis subiectul în direct, întrebându-l pe Mats Wilander dacă "Serena s-a retras din cauză că s-a speriat de Maria Şarapova?"

1068 afișări
Imaginea articolului Retragerea Serenei Williams de la Roland Garros generează o teorie a conspiraţiei. S-a speriat americanca de rusoaica Maria Şarapova?

Serena Williams s-a retras din cauză că s-a speriat de Maria Şarapova? Retragerea de la Roland Garros generează o teorie a conspiraţiei

Serena Williams a declarat forfait înaintea unui meci aşteptat cu sufletul la gură de lumea tenisului, generând o teorie a conspiraţiei. Există suspiciunea că Serena s-a retras de frica Mariei, aflată într-o formă excelentă înaintea partidei din optimi.

Legendarul tenismen a oferit un răspuns categoric, luându-i apărarea Serenei Williams: "Nu cred aşa ceva! Nu avea motive să se teamă, pentru că se afla într-o formă decentă. Să nu uităm că Serena câştigase precedentele 18 dueluri directe cu Maria. Cred, totuşi, că a fost o greşeală să joace şi la dublu, alături de Venus, solicitându-se prea mult", a opinat Mats.

 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici