Retuşuri de înfrumuseţare la ”Arena Naţională”: reflectoare noi pentru meciurile de la Campionatul European

  • S-au făcut ultimele modificări la Arena Naţională.
  • Stadionul poate fi ocupat în proportie de 25%.
  • Bucureştiul găzduieşte 4 meciuri din Grupa C a EURO 2020.
679 afișări
Imaginea articolului Retuşuri de înfrumuseţare la ”Arena Naţională”: reflectoare noi pentru meciurile de la Campionatul European

Retuşuri de înfrumuseţare la ”Arena Naţională”: reflectoare noi pentru meciurile de la Campionatul European

Primăria Bucureşti şi Federaţia Română de Fotbal au anunţat că s-a terminat procesul de modernizare a instalaţiei de nocturnă, amplasându-se astfel noi reflectoare. Arena se găteşte pentru a primi oaspeţi din afară.

Colegul Alexandru Orian este la curent cu noile modificări.

Alex, cu ce vine noua Arenă Naţională?
ALEX: Cu 25 de zile inaintea startului camp European s-au facut ultimele modificări la instalaţia de lumini a stadionului. S-a montat gazon natural pe bază artificială şi aproximativ 10.000 de scaune au fost înlocuite. Au fost modernizate sistemul de control acces prin montarea de turnicheţi noi, sistemele de supraveghiere, nocturnele şi a fost introdus un sistem de date hardware şi software. Am beneficiat de întârzierea din cauza pandemiei, şi am reusit să terminăm Ghencea, Arcul de Triumph şi linia de metrou, dar tot facem 40 de minute în loc de 10, cât ar fi normal.

2. Şi ce meciuri se vor disputa?
ALEX: Pe Stadionul Arenei Naţionale se vor juca 3 meciuri din grupe şi unul din optimile de finală. Macedonia se va întâlni cu Asutria pe 13 iunie şi cu Ucraina pe 17 iunie. Avem apoi Ucraina şi Austria pe 21 iunie şi un meci din optimile de finală pe 29. Vor asista şi fanii desigur, dar la o capacitate de 25%, din păcate. Comparativ cu Arena Puskás din Budapesta care va permite capacitatea maximă, datorită faptului că au vaccinat masiv.









 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici