REUŞITĂ a lui Messi. Argentinianul a înscris al 400-lea gol pentru FC Barcelona - VIDEO

Internaţionalul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a înscris, sâmbătă, în partida cu Valencia, scor 2-0, al 400-lea său gol pentru gruparea catalană.

579 afișări
Imaginea articolului REUŞITĂ a lui Messi. Argentinianul a înscris al 400-lea gol pentru FC Barcelona - VIDEO

REUŞITĂ a lui Messi. Argentinianul a înscris al 400-lea gol pentru FC Barcelona (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Messi, primul care a atins cifra de 400 de goluri înscrise pentru FC Barcelona, a marcat în minutul 90+4 al meciului de sâmbătă,  informează fcbarcelona.com.

Argentinianul are o medie de 0.85 goluri pe meci pentru FC Barcelona, având în vedere faptul că a jucat în 471 de partide.

Lionel Messi a marcat 278 de goluri în campionatul Spaniei, 75 în Liga Campionilor, 32 în Cupa Spaniei, 10 în Supercupa Spaniei, patru în Campionatul Mondial al Cluburilor şi unul în Supercupa Europei.

În acest sezon, Messi a înscris 46 de goluri - 35 în campionat, trei în Cupă şi opt în Liga Campionilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici