Revanşa lui Bute cu Froch va fi AMÂNATĂ. Britanicul va lupta cu Adonis Stevenson în primăvară

Pugilistul britanic Carl Froch va lupta în aprilie sau mai împotriva americanului Adonis Stevenson pentru titlul mondial IBF la supermijlocie, astfel încât revanşa partidei cu Lucian Bute va fi amânată.

424 afișări
Imaginea articolului Revanşa lui Bute cu Froch va fi AMÂNATĂ. Britanicul va lupta cu Adonis Stevenson în primăvară

Lucian Bute (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Potrivit fightnews.com, Carl Froch a acceptat să lupte împotriva lui Stevenson. Adonis Stevenson a postat pe contul său de Facebook că o conferinţă de presă în care va fi anunţat meciul va avea loc vineri.

Impresarul lui Froch, Eddie Hearn, a anunţat că meciul va avea loc în aprilie sau mai.

Totuşi, meciul dintre Froch şi Stevenson este doar la stadiu de înţelegere, Hearn încercând în continuare să obţină o excepţie de la IBF pentru ca Froch să nu îşi pună titlul în luptă contra pugilistului american, ci împotriva danezului Mikkel Kessler.

Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima înfrângere la profesionişti în 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO în repriza a cincea, el pierzând centura IBF. Potrivit contractului, Bute are dreptul să ceară o revanşă împotriva lui Froch, aceasta trebuind să aibă loc în primăvara acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici