Revenire spectaculoasă a Borussiei Dortmund pe terenul lui Eintracht Frankfurt. În minutul 70 gazdele conduceau cu 2-0

Borussia Dortmund a marcat de două ori în ultimele trei minute prin Jude Bellingham şi Mo Dahoud pentru a finaliza o revenire de la două goluri diferenţă şi a câştigat sâmbătă cu 3-2 la Eintracht Frankfurt în primul meci al anului.

649 afișări
Imaginea articolului Revenire spectaculoasă a Borussiei Dortmund pe terenul lui Eintracht Frankfurt. În minutul 70 gazdele conduceau cu 2-0

Sursa foto: Mediafax Foto

După ce Frankfurt a condus cu 2-0 la pauză prin golurile marcate de Rafael Borre în minutele 15 şi 24, în minutul 71 Erling Haaland i-a pasat lui Thorgan Hazard pentru a înscrie.

Bellingham a egalat cu capul în minutul 87, înainte ca Dahoud să înscrie golul câştigător în minutul 89 pentru a o trimite pe Dortmund la 37 de puncte în campionat.

Victoria a redus diferenţa faţă de liderul Bayern Munchen la şase puncte. Bayern a pierdut vineri cu 2-1 cu Borussia Moenchengladbach.

„A fost o victorie grozavă şi emoţionantă”, a spus fundaşul celor de la Dortmund, Mats Hummels. „Am avut un început bun şi apoi am dat dovadă de o reacţie la finalul primei reprize. În repriza a doua am reacţionat foarte bine”.

Dar este frustrant şi o problemă constantă că luăm goluri din nimic. Primim goluri din situaţii în care nu ar trebui permise goluri” a adăugat Hummels.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici