Revoltă în Liga 1. Majoritatea cluburilor din play-out nu vor să se reia campionatul

  • Şase echipe au solicitat Ligii Profesioniste de Fotbal să nu se mai joace play-out-ul.
  • Ciprian Paraschiv, preşedintele Politehnicii Iaşi, a demarat această iniţiativă.
980 afișări
Imaginea articolului Revoltă în Liga 1. Majoritatea cluburilor din play-out nu vor să se reia campionatul

Echipele din prima ligă doresc ca astfel să nu retrogradeze nimeni, urmându-se exemplul ligilor inferioare.

Se pare că semnatarele propunerii sunt FC Viitorul, FC Hermannstadt, Poli Iaşi, Academica Clinceni, Chindia Târgovişte şi FC Voluntari.

Cele şase echipe spun că principalele motive ale acestei propuneri sunt costurile ridicate ale pregătirilor, gradul de dificultate al respectării măsurilor de securitate medicală generat din cauza infrastructurii slabe şi programarea unui număr mare de meciuri într-un timp relativ scurt.

Alt motiv invocat de cluburile din play-out este faptul că meciurile ar urma să se desfăşoare fără spectatori, iar acest lucru este un ”scenariu de neacceptat pentru suporteri”.

De asemenea, echipele din partea inferioară a clasamentului spun că, în cazul în care normele prevăzute în protocolul pentru reluarea antrenamentelor şi pentru reluarea competiţiei vor fi încălcate, nu vor putea să îşi asume răspunderea penală.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici