Rezultatele tragerii la sorţi pentru optimile Europa League. Adversar dificil pentru Ianis Hagi

Tragerile la sorţi pentru stabilirea meciurilor din optimile Europa League au avut loc vineri. Rangers, echipa lui Ianis Hagi, va întâlni Bayer Leverkusen.

2850 afișări
Imaginea articolului Rezultatele tragerii la sorţi pentru optimile Europa League. Adversar dificil pentru Ianis Hagi

Rezultatele tragerii la sorţi pentru optimile Europa League. Adversar dificil pentru Ianis Hagi

Singurul fotbalist român rămas în competiţie este Ianis Hagi, după ce campioana CFR Cluj a fost eliminată de Sevilla. CFR ar fi putut avansa în faza optimilor dacă golul marcat în minutul 88 de Alexandru Păun nu ar fi fost anulat pe motiv de henţ.

Echipa lui Hagi, Rangers, va evolua în optimi în faţa celor de la Bayer Leverkusen.

Ultima echipă calificată în optimile Europa League va fi stabilită în urma duelului dintre Salzburg şi Frankfurt, care a fost amânat pentru vineri seara.

Partidele din optimile Europa League:

Istanbul Başakşehir - Copenhaga

Olympiacos - Wolverhampton

Rangers - Bayer Leverkusen

Wolfsburg - Şahtior Doneţk

Inter Milano - Getafe

Sevilla - AS Roma

Eintracht Frankfurt/FC Salzburg - Basel

LASK Linz - Manchester United.

Prima manşă a optimilor Europa League va avea loc în data de 12 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici