Rio Ferdinand şi-a revenit miraculous după alcool şi după moartea soţiei

  • Fostul fotbalist englez Rio Ferdinand, acum comentator TV, a trecut prin experienţe care l-au marcat profund.
  • Probleme cu alcoolul au început în perioada când juca pentru West Ham United (1995- 2000).
  • Moartea soţiei l-a aruncat în depresie, iar suferinţa i-a provocat cicatrici greu de astupat.
1197 afișări
Imaginea articolului Rio Ferdinand şi-a revenit miraculous după alcool şi după moartea soţiei

Rio Ferdinand şi-a revenit miraculous după alcool şi după moartea soţiei

"Când eram tânăr, eram nebun, puteam să petrec toată ziua bând. La West Ham era o cultură a alcoolului. Beam întotdeauna după jocuri. Şi am scăpări de memorie din acea perioadă, oamenii mă întreabă despre rezultatele unor jocuri şi nu-mi amintesc de ele. A fost o cultură diferită, nebună: am trăit între fotbal, alcool şi discoteci".

Apoi, a urmat perioada Manchester United, unde au venit faima şi victoriile (2002-2014).

Dar, în 2015, pentru Ferdinand vine cea mai grea lovitură. Soţia Rebecca, 34 de ani, a fost diagnosticată cu cancer de sân şi, câteva săptămâni mai târziu, apărătorul a rămas singur cu trei copii mici. S-a lăsat imediat de fotbal.

"Nimeni nu este pregătit să facă faţă unei astfel de pierderi. Înainte să plece, mi-a spus că voi fi tată şi mamă pentru copiii noştri. Nu am crezut niciodată că se va întâmpla, dar la zece săptămâni după diagnostic a dispărut".

O durere dificil de tratat: „La început, am băut mult. Noaptea, după ce puneam copiii în pat. Până când, într-o zi, m-am ridicat şi n-am mai putut nici măcar să-i duc la şcoală. Mi-am dat seama că nu pot continua aşa. Am avut atacuri de panică”.

Rio este acum un apreciat comentator. Dar unele răni, probabil, nu se vor vindeca niciodată.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici