Rivaldo a revenit într-un meci oficial, la vârsta de 43 de ani

Mijlocaşul Rivaldo, câştigător al Balonului de Aur în 1999, a revenit pe teren într-o partidă oficială la vârsta de 43 de ani, fiind titular în meciul în care gruparea al cărei preşedinte este, Mogi Mirim, a obţinut victoria, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Nautico, în liga a doua braziliană.

161 afișări
Imaginea articolului Rivaldo a revenit într-un meci oficial, la vârsta de 43 de ani

Rivaldo a revenit într-un meci oficial, la vârsta de 43 de ani (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Rivaldo a fost schimbat, marţi, în minutul 68, de antrenorul Sérgio Guedes, la scorul de 1-0 în favoarea oaspeţilor de la Nautico. După ieşirea de pe teren a preşedintelui, Mogi Mirim a întors scorul, reuşind să obţină prima victorie în campionat.

"După un an şi trei luni de pauză, am început din nou să mă antrenez şi am putut juca după numai 20 de zile, ceea ce ar trebui să motiveze orice fotbalist tânăr", a declarat brazilianul, campion mondial în 2002.

Rivaldo evoluase ultima dată la 9 martie 2014, într-o partidă din campionatul Paulista.

Mogi Mirim este ultima clasată, cu şase puncte, într-o ligă de 20 de echipe, după 11 etape.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici