Rivalitatea dispare în momente grele: Manchester United şi Manchester City, donaţie comună pentru combaterea noului coronavirus

  • Manchester United şi Manchester City au făcut o donaţie comună de 100.000 de lire sterline pentru combaterea virusului COVID-19.
  • Donaţia va fi îndreptată către băncile pentru alimente.
  • În Anglia, au fost confirmate 3.384 de cazuri de coronavirus.
135 afișări
Imaginea articolului Rivalitatea dispare în momente grele: Manchester United şi Manchester City, donaţie comună pentru combaterea noului coronavirus

Rivalitatea dispare în momente grele: Manchester United şi Manchester City, donaţie comună pentru combaterea noului coronavirus

Manchester United şi Manchester City au lăsat deoparte rivalităţile şi au colaborat pentru ajutorarea comunităţii locale pentru combaterea ameninţării virusului COVID-19.

Cele două cluburi uriaşe ale oraşului Manchester au donat o sumă de 100.000 de lire sterline băncilor pentru alimente.

Fiecare club a donat câte 50.000 de lire sterline către Trussell Trust, o reţea de peste 1200 de bănci pentru alimente, dintre care 19 aflându-se în Manchester.

”Suntem mândri de rolul pe care suporterii noştri îl au în ajutorarea băncilor pentru alimente locale şi înţelegem tensiunea care va fi pusă pe aceste fundaţii de impactul coronavirusului. Ne bucurăm să ne alăturăm fanilor noştri pentru a-i ajuta pe cei mai vulnerabili membri ai societăţii”, au anunţat Manchester City şi Manchester United într-un comunicat comun.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici