Robert Glinţă, medaliat cu bronz la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Sportivul Robert Glinţă, în vârstă de 20 de ani, a obţinut, vineri, medalia de bronz la Campionatele Europene de înot în bazin scurt (25 de metri) de la Copenhaga, informează ProSport.

106 afișări
Imaginea articolului Robert Glinţă, medaliat cu bronz la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Robert Glinţă, medaliat cu bronz la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Sportivul legitimat la CS Dinamo a parcurs cele patru lungimi de bazin în 49,99 secunde, timp ce reprezintă un nou record naţional al probei. Glinţă a fost devansat de rusul Kliment Kolesnikov (48,99) şi de italianul Simone Sabbioni (49,68).

Ultima medalie obţinută de un înotător român la Campionatele Europene de înot în bazin scurt data din 2006. La ediţia desfăşurată la Helsinki, Răzvan Florea s-a clasat pe locul 3 la 200 de metri spate, cu 1:53,71.

Glinţă, care se pregăteşte în SUA, unde urmează cursurile Universităţii California de Sud, a intrat în finală cu al treilea timp, poziţie pe care a reconfirmat-o în cursa pentru medalii. În ţară, el este legitimat la CS Dinamo Bucureşti.

Robert Glinţă va mai concura şi la 50 de metri spate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici