Roger Federer, al patrulea jucător care a depăşit 9.000 de aşi în carieră

Tenismanul elveţian Roger Federer, câştigător în această săptămână al turneului de la Dubai, a devenit al patrulea jucător din istorie care a depăşit 9.000 de aşi în carieră, a anunţat, luni, L'Equipe.

250 afișări
Imaginea articolului Roger Federer, al patrulea jucător care a depăşit 9.000 de aşi în carieră

Roger Federer, al patrulea jucător care a depăşit 9.000 de aşi în carieră (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Federer a ajuns la 9.007 aşi şi are o medie de 7,6 aşi pe meci în întreaga carieră.

Elveţianul este depăşit în această ierarhie de croaţii Goran Ivanisevici - 10.183 de aşi şi Ivo Karlovici - 9.322, pecum şi de americanul Andy Roddick - 9.074.

Tenismanul elveţian Roger Federer, cap de serie numărul 2, l-a învins, sâmbătă, pe sârbul Novak Djokovici, pincipalul favorit, scor 6-3, 7-5, şi a câştigat pentru a şaptea oară turneul de la Dubai.

Federer s-a mai impus în Dubai în 2003, 2004, 2005, 2007, 2012 şi 2014.

Acesta este al doilea titlu obţinut de Roger Federer în actualul sezon, după cel câştigat la Brisbane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici