Roger Federer, apariţie de SENZAŢIE la nunta Pippei Middleton. Cum arată costumul cu care a reuşit să atragă toate privirile - GALERIE FOTO

Roger Federer a renunţat la echipamentul de sport pentru o zi şi s-a îmbrăcat într-un costum care îi venea ca turnat, reuşind să întoarcă capetele celor prezenţi la nunta Pippei Middleton, scrie BuzzFeed.

13449 afișări
Imaginea articolului Roger Federer, apariţie de SENZAŢIE la nunta Pippei Middleton. Cum arată costumul cu care a reuşit să atragă toate privirile - GALERIE FOTO

Roger Federer

Roger Federer a făcut senzaţie la nunta Pippei Middleton.

Îmbrăcat cu un costum care îi venea ca turnat şi însoţit de frumoasa lui soţie, Mirka, Federer a fost catalogat drept o apariţie la faimoasa nuntă a Pippei Middleton. 

 

Jucătorul elveţian de tenis Roger Federer, în vârstă de 35 de ani, a anunţat, luni, prin intermediul site-ului său oficial, că nu va participa la ediţia din acest an a turneului de la Roland Garros deoarece doreşte să se concentreze pe sezonul de iarbă şi cel pe hard.

Cu trei turnee câştigate în 2017, Australian Open, Indian Wells şi Miami, Federer nu a participat la niciun turneu în sezonul de zgură. Acum a făcut public şi motivul pentru care nu va participa nici la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros: vrea să se concentreze, să fie cât mai pregătit, pentru turneele pe iarbă şi cele de pe hard.

"Regretabil, am decis să nu particip la Roland Garros. Am lucrat din greu, atât pe teren, cât şi în afara lui în ultima lună, dar, pentru a încerca să rămân în circuit cât mai mulţi ani, am simţit că cel mai bine este să sar peste sezonul de zgură şi să mă pregătesc pentru sezoanele de iarbă şi hard.

Startul anului a fost magic, dar trebuie să recunosc că programul va fi cheia longevităţii mele pe viitor. De aceea, eu şi echipa mea am ajuns la concluzia că, dacă aş fi jucat un singur turneu pe zgură (n. red - Roland Garros), nu ar fi fost cel mai bine pentru tenisul meu şi pentru pregătirea mea fizică pentru restul sezonului. Îmi vor lipsi fanii francezi, care m-au încurajat mereu, dar aştept să-i văd la Roland Garros anul viitor", a fost mesajul postat de Federer pe site-ul oficial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici