Roger Federer l-a învins pe Kei Nishikori şi a încheiat neînvins în Grupa A la Turneul Campionilor

Tenismenul elveţian Roger Federer, cap de serie numărul 3, l-a învins pe japonezul Kei Nishikori, cap de serie numărul 8, scor 7-5, 4-6, 6-4, şi a încheiat neînvins parcursul în Grupa A de la Turneul Campionilor de la Londra.

582 afișări
Imaginea articolului Roger Federer l-a învins pe Kei Nishikori şi a încheiat neînvins în Grupa A la Turneul Campionilor

Roger Federer l-a învins pe Kei Nishikori şi a încheiat neînvins în Grupa A la Turneul Campionilor (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Federer a câştigat meciul cu Nishikori după două ore şi 10 minute şi a terminat pe primul loc în Grupa A, fiind calificat în semifinale.

Pentru un loc în finală, Federe va juca, sâmbătă, în compania lui Andy Murray sau Stan Wawrinka. Nishikori este, în schimb, eliminat.

În sesiunea de seară, americanii Bob şi Mike Bryan, principalii favoriţi, vor da piept, de la ora 20.00, cu echipa Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia), cap de serie numărul 4. În meciul vedetă al zilei, nu înainte de ora 22.00, sârbul Novak Djokovici, principalul favorit al competiţiei, va evolua cu cehul Tomas Berdych, cap de serie numărul 6, tot în ultima etapă a Grupei A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici