Roger Federer nu va mai juca tenis în acest an. Când se va întoarce pe teren

  • Roger Federer nu va mai juca tenis în acest an
  • Elveţianul a avut două intervenţii chirurgicale la genunchi în ultimele luni
  • Federer a câştigat câte 4 turnee în 2018 şi 2019
257 afișări
Imaginea articolului Roger Federer nu va mai juca tenis în acest an. Când se va întoarce pe teren

Roger Federer nu va mai juca tenis în acest an FOTO Hepta

Roger Federer a anunţat că nu va mai juca la vreun turneu în acest an. O accidentare în startul sezonului l-a forţat să se opereze la genunchi, iar elveţianul a decis să facă o pauză mai lungă în contextul sezonului oprit de pandemie.
 
Federer a participat la Australian Open, când s-a oprit în semifinale în faţa lui Novak Djokovic. De 20 de ori câştigător de Grand Slam, Federer v-a "sări" peste Roland Garros şi US Open anul acesta.
 
Pentru mine e plăcut să fiu în Elveţia pentru o perioadă atât de lungă de când a început izolarea. În ultimii 25 de ani am călătorit mult, nu am petrecut niciodată două luni consecutive acasă; acum sunt acasă în Elveţia de 4-5 luni. Calitatea vieţii în Elveţia e grozavă, acum e vară şi oamenii petrec timpul afară, la fel şi noi. În ultimele două luni am avut două operaţii la genunchi. A trebuit să o iau pas cu pas, să fac recuperare şi să-mi revin”, a spus Federer.
 
„Pot spune că mă simt deja mai bine. Nu sunt încă la un nivel la care să pot să joc tenis, dar sunt încrezător că voi fi 100% înainte de startul sezonului următor", a anunţat jucătorul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici