Roger Federer renunţă la turneul ATP Masters 1.000 de la Paris: Îmi pare rău pentru fanii mei francezi/ Motivul invocat de tenismen

Jucătorul de tenis elveţian Roger Federer, în vârstă de 38 ani, locul 3 ATP, a anunţat, luni, că a decis să nu participe la turneul ATP Masters 1.000 de la Paris, care va avea loc săptămâna aceasta, pentru a se "menaja", potrivit L'Équipe.

504 afișări
Imaginea articolului Roger Federer renunţă la turneul ATP Masters 1.000 de la Paris: Îmi pare rău pentru fanii mei francezi/ Motivul invocat de tenismen

Roger Federer a anunţat că nu va participa la turneul ATP Masters 1.000 de la Paris

"Sunt extrem de dezamăgit că trebuie să mă retrag de la Rolex Paris Masters. Trebuie să mă menajez pentru că vreau să joc cât mai mult timp posibil în ATP Tour. Îmi pare rău pentru fanii mei francezi, pe care îi voi revedea anul viitor la Roland Garros", a transmis Roger Federer, prin intermediul unui comunicat de presă citat de cotidianul L'Équipe.

Organizatorii turneului ATP Masters 1.000 de la Paris au anunţat deja că elveţianul va fi înlocuit cu un lucky loser pe tabloul principal.

Roger Federer, locul 3 ATP, în vârstă de 38 de ani, a câştigat duminică cel de-al 10 trofeu la Basel şi al 103-lea turneu ATP al carierei.

Taguri:
roger federer,
paris,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici