Roger Federer s-a calificat în sferturi la Wimbledon, după 3-0 la seturi cu Matteo Berrettini

Roger Federer (Elveţia; 3 ATP) s-a calificat în sferturile turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, după victoria facilă, de luni, obţinută în faţa italianului Matteo Berrettini (20 ATP). Meciul s-a încheiat cu 3-0 la seturi (6-1; 6-2; 6-2), după o oră şi 15 minute.

155 afișări
Imaginea articolului Roger Federer s-a calificat în sferturi la Wimbledon, după 3-0 la seturi cu Matteo Berrettini

Roger Federer s-a calificat în sferturi la Wimbledon, după 3-0 la seturi cu Matteo Berrettini

Federer ajunge astfel la al 9-lea succes consecutiv în circuit. Înaintea Marelui Şlem a participat la turneul din Germania, de la Halle, pe care l-a câştigat cedând doar două seturi. La Wimbledon, elveţianul nu a dat peste adversari redutabili. În optimi, Berettini a încercat să opună rezistenţă, însă Federer a fost ca un zid. A returnat tot, iar acest lucru este uşor sesizabil chiar şi din statistici (23 vs. 14 lovituri câştigătoare; 5 vs. 14 erori neforţate). Singurul capitol la care italianul a stat cât de cât aproape, a fost cel al punctelor câştigate pe primul serviciu, 69%.

Roger Federer a înregistrat câte două break-uri pe set şi s-a calificat în sferturi, acolo unde va da peste un prim rival de calibru, din top 10, Kei Nishikori (Japonia; 7 ATP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici