Roger Federer s-a retras de la turneul de la Miami după ce a suferit o gastroenterită

Roger Federer, locul trei în clasamentul ATP, s-a retras de la turneul de la Miami, după ce a fost atins de un virus care i-a provocat o gastroenterită, anunţă site-ul spaniol Mundo Deportivo.

711 afișări
Imaginea articolului Roger Federer s-a retras de la turneul de la Miami după ce a suferit o gastroenterită

Roger Federer s-a retras de la turneul de la Miami după ce a suferit o gastroenterită (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Elveţianul şi-a anunţat retragerea cu câteva minute înainte de meciul de vineri, 25 martie, împotriva sud-americanului Juan Martin Del Potro, tenismen care ocupă locul 366 în clasamentului ATP. Federer urma să joace la primul său turneu după o pauză de două luni, timp în care s-a refăcut complet în urma operaţiei suferite la genunchi.

Federer a ieşit la încălzirea dinainte meciului, iar problemele nu l-au lăsat să continue şi a decis să nu mai înceapă meciul cu argentinianul Del Potro. La început, presa specula că ar fi vorba despre un discomfort la genunchiul operat, dar informaţiile oficiale sunt cele conform cărora elveţianul a suferit o gastroenterită.

Del Potro îl va întâlni pe conaţionalul său, Horacio Zeballos (112 ATP), care a pătruns pe tabloul principal al competiţiei din postura de lucky loser. Pentru Del Potro va fi al doilea meci de la Miami pe care îl va disputa împotriva unui compatriot, după ce în runda inaugurală l-a învins pe Guido Pella, scor 6-0, 7-6(4).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici