Roger Federer şi Juan Martin Del Potro, în semifinale la Turneul Campionilor

Elveţianul Roger Federer şi argentinianul Juan Martin Del Potro s-au calificat în semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, la încheierea meciurilor din grupa A, în care marele perdant a fost Andy Murray.

13 afișări
Imaginea articolului Roger Federer şi Juan Martin Del Potro, în semifinale la Turneul Campionilor

Roger Federer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Argentinianul l-a învins pe elveţian în trei seturi, 2-6, 7-6 (7/5), 6-3 în ultimul meci, iar Murray s-a impus în faţa spaniolului Fernando Verdasco, scor 6-4, 6-7 (4/7), 7-6 (7/3).

Astfel, Federer, Del Porto şi Murray s-au aflat la egalitate de victorii şi seturi câştigate, fiind departajaţi la game-uri. Federer (44 -40) a ieşit învingător în faţa lui Del Potro (45-43) şi Murray (44-43), scoţianul fiind astfel eliminat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici