Roger Federer şi Rafael Nadal s-ar putea întâlni în semifinalele turneului Masters Series din Paris

Roger Federer (3 ATP) şi Rafael Nadal (2 ATP), jucătorii cu cele mai multe titluri de Mare Şlem din istoria tenisului, au şansa de a avea parte de o nouă confruntare directă, în semifinalele turneului Masters Series din Paris, întrecere care va debuta luni.

197 afișări
Imaginea articolului Roger Federer şi Rafael Nadal s-ar putea întâlni în semifinalele turneului Masters Series din Paris

Roger Federer şi Rafael Nadal se pot întâlni în semifinalele turneului Masters Series din Paris

În urma stabilirii tabloului principal de la Paris, traseul celor doi jucători arată că se pot întâlni în faza semifinalelor. În cazul în care cei doi ajung în această fază, va avea loc confruntarea cu numărul 41 dintre Federer şi Nadal. Spaniolul conduce în meciurile directe, având 24 de victorii.

Roger Federer va beneficia de un prim tur liber, iar ulterior va întâlni învingătorul din partida Nikoloz Basilashvili (26 ATP) - Radu Albot (49 ATP). Înainte de semifinale, elveţianul poate întâlni jucători de calibru, precum Gael Monfils, Fabio Fognini sau Alexander Zverev.

De asemenea, Rafael Nadal va avea şi el un prim tur liber, iar în faza a doua se va întâlni cu învingătorul dintre Adrian Mannarino (44 ATP) şi un jucător venit din calificări. Înainte de posibilul duel cu Federer, ibericul poate da peste Stan Wawrinka, Matteo Berrettini sau campionul en-titre Karen Khachanov.

În partea superioară a tabloului se află liderul mondial şi principalul favorit al întrecerii, Novak Djokovic. Sârbul va juca direct în turul secund, unde va întâlni învingătorul din meciul Dusan Lajovic (33 ATP) - Richard Gasquet (64 ATP). Pe parcurs, acesta poate întâlni adversari precum Diego Schwartzman, Stefanos Tsitsipas sau Daniil Medvedev.

Turneul Masters Series din Paris, dotat cu premii totale în valoare de 5.791.280 de dolari, se va disputa în perioada 28 octombrie - 3 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici