Roger Federer: Trebuie să-mi asum înfrângerile

Roger Federer (3 ATP) a declarat, miercuri, în urma eliminării din sferturile de finală ale turneului de la US Open de către bulgarul Grigor Dimitrov (78 ATP), care l-a învins pe elveţian, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3, 4-6, 2-6, că, deşi este dezamăgit că a pierdut, este convins că va reveni.

155 afișări
Imaginea articolului Roger Federer: Trebuie să-mi asum înfrângerile

Roger Federer: Trebuie să-mi asum înfrângerile

În urma partidei, Federer a luat parte la conferinţa de presă. Jucătorul elveţian a fost întrebat care crede că sunt şansele sale de a mai câştiga un Grand Slam, Federer răspunzând: ”Nu ştiu, nu am un glob de cristal. Niciodată nu poţi să ştii. Desigur că sper să se întâmple asta. Cred că a fost un sezon bun. Dezamăgitor acum, dar îmi voi reveni. Voi fi bine”.

”Sunt dezamăgit că s-a încheiat pentru că am simţit că jucam foarte bine, după câteva începuturi de joc destul de dificile. Este o oportunitate pierdută. Eram în conducere, puteam avansa. Aveam două zile libere. Totul arăta bine. Dar trebuie să îmi asum înfrângerile. Sunt parte din joc. Voi petrece timp cu familia, deci viaţa merge mai departe”, a mai adăugat Federer, conform ATP Tour.

În semifinale, Grigor Dimitrov îl va întâlni pe Daniil Medvedev (5 ATP), care l-a învins, în sferturi, pe Stan Wawrinka, cu scorul de 7-6(6), 6-3, 3-6, 6-1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici