Roland Garros 2019 | Simona Halep joacă astăzi în primul tur cu Ajla Tomljanovic. ORA meciului

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) joacă astăzi, în jurul orei 14:00, ora României, cu Ajla Tomljanovic (Australia, 47 WTA), în primul tur al Roland Garros 2019. Organizatorii au făcut anunţul, iar partida dintre cele două a fost programată a treia pe terenul central din complexul de la Roland Garros 2019, după o partidă din circuitul masculin şi una din circuitul feminin.

2169 afișări
Imaginea articolului  Roland Garros 2019 | Simona Halep joacă astăzi în primul tur cu Ajla Tomljanovic. ORA meciului

Roland Garros 2019 | Simona Halep joacă astăzi în primul tur cu Ajla Tomljanovic. ORA meciului

Sportiva din Constanţa va juca primul său meci marţi, 28 mai, în jurul orei 14:00, ora României, pe arena "Philipe Chatrier" din complexul de la Roland Garros.

Partida Halep - Tomljanovic e programată a treia pe terenul central, după John Millman - Alexander Zverev, din proba masculină, şi Naomi Osaka - Ana Karolina Schmiedlova, de la feminin.

Meciul Simonei Halep cu Ajla Tomljanovic va putea fi urmărit la Eurosport. Halep a câştigat anul trecut turneul de la Rolan Garros, singurul său titlu de Mare Şlem din palmares.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici