Roland Garros 2021, în era COVID-19. 5.400 de spectatori vaccinaţi sau cu test negativ au acces, zilnic, la turneu

  • 5.400 de spectatori au acces, zilnic, pe terenurile de la Roland Garros
  • Din cauza restricţiilor de circulaţie, fanii nu pot asista la sesiunile de seară
  • Din 9 iunie, preşedintele Macron urmează să relaxeze resricţiile actuale
  • 5.000 de oameni vor urmări marea finală de pe Philippe-Chatrier
  • Fanii au acces la meciuri în baza unui test negativ sau a adeverinţei de vaccinare
192 afișări
Imaginea articolului Roland Garros 2021, în era COVID-19. 5.400 de spectatori vaccinaţi sau cu test negativ au acces, zilnic, la turneu

FOTO: În imagine, Petra Kvitova dă autografe fanilor din tribunele turneului de la Paris/ Profimedia

Aproape 5.400 de fani entuziaşti s-au strâns, duminică, în complexul de la Roland Garros, în prima zi a ediţiei din acest an a turneului de Mare Şlem.

Este capacitatea maximă admisă în primele zece zile ale competiţiei, până pe 8 iunie. Cum însă circulaţia nu mai e permisă după 9 seara în Franţa, sesiunile de seară se joacă fără spectatori.

Cel puţin până pe 9 iunie, când preşedinele Macron plănuieşte să relaxeze restricţiile actuale. 

SHIMIZU TOOMOHIRO, fan japonez: „Sunt foarte entuziasmat deoarece sunt pentru prima dată la Roland Garros. Suntem din Japonia, am venit să vedem meciul lui Nishikori, aşa că sunt foarte bucuros”

Iar fanii niponi au avut ce vedea.

Favoritul lor s-a impus la capătul unui meci ce a durat mai bine de patru ore şi în care a revenit de la 2-0 la seturi pentru adversarul său. 

Zilele viitoare urmează să intre în competiţie şi numele grele ale tenisului masculin. Iar fanii lui Roger Federer sunt nerăbdători să-l vadă la lucru pe elveţianul de 39 de ani, revenit recent în circuit, după mai bine de un an de pauză. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici