Roland Garros | "La tenis, trebuie să fii un oportunist al momentului". Ana Bogdan e pregătită pentru o nouă premieră

"La tenis, trebuie să fii un oportunist al momentului. Trebuie să fii tot timpul pregătit" - este crezul după care se ghidează Ana Bogdan. Chiar şi într-o zi de sâmbătă în care, oficial, la Roland Garros nu a fost înregistrat niciun meci oficial, fiind organizată doar Kid's Day, programul unei jucătoare de tenis este extrem de strict. Calculat cu precizie, cu ore de antrenament, de masaj, de fizio, cu vizită la medic. Conştiinciozitatea este cheia primară pentru a putea atinge, rând pe rând, obiectivele.

2655 afișări
Imaginea articolului Roland Garros | "La tenis, trebuie să fii un oportunist al momentului". Ana Bogdan e pregătită pentru o nouă premieră

"La tenis, trebuie să fii un oportunist al momentului". Ana Bogdan e pregătită pentru o nouă premieră

ProSport i-a întâlnit pe Ana Bogdan şi Norris Mageanu, echipa care pregăteşte debutul împotriva Marketei Vondrousova (Cehia, 90 WTA), jonglând cu abilitate printre celelalte puncte fixe din programul Anei.

Jucătoarea născută în Sinaia şi promisă, pentru început, schiului, s-a destăinuit. într-o pauză făcută pe teresa rezervată jucătorilor, arbitrilor şi oficialilor. "M-am obişnuit cu atmosfera de la Grand Slam-uri. Încă de anul trecut. Jucând foarte multe meciuri în calificări, deja, am ajuns să trec mult mai uşor peste nebunia care este, acolo, în public. Este o energie care îmi place foarte mult, îmi dă multă putere şi mă face să joc cu mult mai multă pasiune. Pentru că, recunosc, îmi place să joc pentru public, pentru cei care vin să ne vadă meciurile din tribună, să ne urmărească şi să se bucure de ceea ce văd".

Începând cu US Open 2016, Ana Bogdan a legat prezenţe consecutive pe tabloul principal în cele patru turnee de Mare Şlem. Aceasta este a şaptea la rând şi, din nou, vine cu o premieră. "Anul trecut, m-am calificat pentru prima dată aici pe tablou. Tot atunci, am fost pentru prima dată, împreună, la Paris. Anul acesta sunt pentru prima dată direct calificată pe tablou - şi la simplu, şi la dublu. Sunt premiere şi sunt foarte importante pentru mine. Le simt altfel decât ceilalţi, care poate vin pentru a zecea oară aici", afirmă Ana.

Citiţi continuarea articolului pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici