România a câştigat medalia de bronz în concursul pe echipe, la CE de gimnastică

Echipa feminină de gimnastică a României a câştigat medalia de bronz în concursul pe echipe care s-a desfăşurat, sâmbătă, în cadrul Campionatelor Europene de la Birmingham.

35 afișări
Imaginea articolului România a câştigat medalia de bronz în concursul pe echipe, la CE de gimnastică

România a câştigat medalia de bronz în concursul pe echipe, la CE de gimnastică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lotul României, în componenţa Ana Porgras, Amelia Racea, Raluca Haidu şi Diana Chelaru, a obţinut 164,975 de puncte şi nu a reuşit astfel să păstreze titlul european câştigat în 2008.

Medalia de aur a fost câştigată de Rusia, cu 169,700 puncte, iar poziţia a doua a podiumului a fost ocupată de Marea Britanie, cu 168,275 de puncte.

Gimnastele ruse nu au mai câştigat titlul european pe echipe din 2002, iar Marea Britanie se află pentru prima dată pe podium într-un concurs internaţional feminin pe echipe.

Duminică, la Birmingham vor avea loc finalele pe aparate, la junioare şi senioare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici